Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login
Arrow Left Previous Page
Page / 2
Posted: 2/25/2006 7:31:44 PM EDT
[Last Edit: 2/26/2006 12:16:32 AM EDT by FieroLoki]
I cant get this damn thing to talk so I can move files no matter what program I use...ARGH!!!!
Link Posted: 2/25/2006 7:34:27 PM EDT
You gotta use Mobile Phone Tools.
Link Posted: 2/25/2006 7:35:26 PM EDT

Originally Posted By Zakk_Wylde_470:
You gotta use Mobile Phone Tools.



+1

works like a charm
Link Posted: 2/25/2006 7:35:30 PM EDT
1. which cell provider version is it? the v3 or v3c?

also, you using Blue Tooth or the cable?

You need motorola phone tools...
Link Posted: 2/25/2006 7:37:14 PM EDT
Alltel V3c...... I tried MPT and it just wont "find" the phone. I have installed the USB drivers, so it will atleast charge via USB, but thats it.
Link Posted: 2/25/2006 7:41:49 PM EDT

I bought this at CompUSA:

DBT-120 PersonalAir Wireless USB Adapter, Bluetooth

comes with some programs that will let you do file transfers and such as well as sync contact all thru bluetooth. You can even make phone calls, send text/SMS messages, etc thru the bluetooth.

Mobile Phone Tools works perfect thru the bluetooth connection (btw - much preferred program for syncing contacts)
Link Posted: 2/25/2006 7:42:49 PM EDT
Link Posted: 2/25/2006 7:43:43 PM EDT
I would remove and try to re-install the drivers. I downloaded MPT for my Alltel V3c this morning without a problem. Had a lot of fun with the ringtone thread, but the Ma Duce tone wouldn't workm on the phone.

SBG
Link Posted: 2/25/2006 7:46:05 PM EDT

Originally Posted By FrankSquid:
www.howardforums.com/

everything you wanted to know about cell phones and more. Its the ARFCOM of the mobil phone world.



Thats where I went to get the info the first time around.
Link Posted: 2/25/2006 7:46:49 PM EDT

Originally Posted By ScaryBlackGuns:
I would remove and try to re-install the drivers. I downloaded MPT for my Alltel V3c this morning without a problem. Had a lot of fun with the ringtone thread, but the Ma Duce tone wouldn't workm on the phone.

SBG



OK so, install USB, driver, install MPT the plug in phone? Or is there a pecific way it should be done?
Link Posted: 2/25/2006 7:46:56 PM EDT
I have a motoral V325 and I couldn't get the damn thing to work on windows at the time. I turns out my USB drivers where all fruitsaladed up and ended up having to reinstall them. Then I had to do seem edits so I could download pictures, but that's another story.
Link Posted: 2/25/2006 7:50:13 PM EDT
Im gonna throw this crap out the door. ARGH!!!!!
Link Posted: 2/25/2006 7:50:52 PM EDT
Unplug, remove MPT through the control panel, re-install then plug the phone in and pray.

SBG
Link Posted: 2/25/2006 7:51:52 PM EDT

Originally Posted By ScaryBlackGuns:
Unplug, remove MPT through the control panel, re-install then plug the phone in and pray.

SBG




doh!! i FORGOT TO PRAY... BRB

Link Posted: 2/25/2006 7:51:54 PM EDT

Originally Posted By FieroLoki:

Originally Posted By FrankSquid:
www.howardforums.com/

everything you wanted to know about cell phones and more. Its the ARFCOM of the mobil phone world.



Thats where I went to get the info the first time around.



exactly

they don't speak 'english' over there.
Link Posted: 2/25/2006 7:59:29 PM EDT
Update your MPT. Then update it a couple more times. I had to do that a few times to get it to recognize my Razr.
Link Posted: 2/25/2006 8:01:35 PM EDT

Originally Posted By Zakk_Wylde_470:
Update your MPT. Then update it a couple more times. I had to do that a few times to get it to recognize my Razr.



Trying to reinstall MPT now...
Link Posted: 2/25/2006 8:02:40 PM EDT
sounds like the BT driver isn't installed right...
Link Posted: 2/25/2006 8:09:13 PM EDT

Originally Posted By mikejohnson:
sounds like the BT driver isn't installed right...



BT?
Link Posted: 2/25/2006 8:15:45 PM EDT

Originally Posted By FieroLoki:

Originally Posted By mikejohnson:
sounds like the BT driver isn't installed right...



BT?



He means Bluetooth, but you are trying via USB, right?

SBG
Link Posted: 2/25/2006 8:18:44 PM EDT
Yeah,. im using USB, hence be saying I got the USB drivers installed.
Link Posted: 2/25/2006 9:33:28 PM EDT

Originally Posted By FieroLoki:
Yeah,. im using USB, hence be saying I got the USB drivers installed.



My BlueTooth device is also USB... and it has USB drivers too.
Link Posted: 2/25/2006 9:34:30 PM EDT
But the BT will not work without another BT device to talk to...

But I cant get this crap working as it is, so im going to buy a small BT thing for my PC and just do it that way..
Link Posted: 2/25/2006 9:38:07 PM EDT
[Last Edit: 2/25/2006 9:39:29 PM EDT by mytwocents]
Motomodders

The above link and howard forums will set you on the right path. Got the v3 silver for me and the wife and i use the hs850 bluetooth.
Modified my volume levels on my BT head set and my phone. Its louder now.

I forgot. When using mobile phone tools have it Autosync the phone on startup

That works all the time
Link Posted: 2/25/2006 10:13:23 PM EDT

Originally Posted By mytwocents:
Motomodders

The above link and howard forums will set you on the right path. Got the v3 silver for me and the wife and i use the hs850 bluetooth.
Modified my volume levels on my BT head set and my phone. Its louder now.

I forgot. When using mobile phone tools have it Autosync the phone on startup

That works all the time



Been there, done it all... MPT, wont "see" my phone. Keeps going through the cycle of needing a "modem".
Link Posted: 2/25/2006 10:16:00 PM EDT

Originally Posted By Zakk_Wylde_470:
You gotta use Mobile Phone Tools.



I have the Razr and this was my shocking realization upon plugging the USB into the computer. Wierd but true, you need to buy Phone Tools.
Link Posted: 2/25/2006 10:20:44 PM EDT
Holy shit



It just decided to start working


Link Posted: 2/25/2006 10:24:03 PM EDT
Or not... damn
Link Posted: 2/25/2006 10:25:10 PM EDT
...
Link Posted: 2/25/2006 10:27:58 PM EDT
Well, it WAS working. Was in the middle of transferring a pic to my PC, when it "lost connection" with the phone and now it wont initialize anymore... God I love technology
Link Posted: 2/25/2006 10:31:21 PM EDT
OK, it looses connection when transferring files.. well fuck.. This IS the reason I wanted to do this
Link Posted: 2/25/2006 10:38:35 PM EDT

Originally Posted By FieroLoki:
OK, it looses connection when transferring files.. well fuck.. This IS the reason I wanted to do this



try a different cable or usb port?
Link Posted: 2/25/2006 10:46:18 PM EDT

Originally Posted By npd233:

Originally Posted By FieroLoki:
OK, it looses connection when transferring files.. well fuck.. This IS the reason I wanted to do this



try a different cable or usb port?




I have...... OY!!!! I can upload to the phone, just can download from it.. Get the error "The communication link has been broken by the phone"
Link Posted: 2/25/2006 10:54:18 PM EDT

Originally Posted By FieroLoki:

Originally Posted By npd233:

Originally Posted By FieroLoki:
OK, it looses connection when transferring files.. well fuck.. This IS the reason I wanted to do this



try a different cable or usb port?




I have...... OY!!!! I can upload to the phone, just can download from it.. Get the error "The communication link has been broken by the phone"



That's fucked up tight there.

If it makes you feel any better I haven't gotten mine to work through the Bluetooth connection yet.

SBG
Link Posted: 2/25/2006 10:55:21 PM EDT
It could be the fact your using Verizon.......
Link Posted: 2/25/2006 10:56:18 PM EDT

Originally Posted By Specop_007:
It could be the fact your using Verizon.......



Alltel
Link Posted: 2/25/2006 11:08:06 PM EDT
My razr was a pain in the ass to get to work with MPT initially, I had to power the phone on and off completely with it connected to get it to sync initially. Strangely enough, after about two or three updates of the software it started working perfectly, and has never had another problem. Those 50MB updates for MPT are a real pain though, that software always seems to need a new version...
Link Posted: 2/25/2006 11:09:37 PM EDT

Originally Posted By Chairborne:
My razr was a pain in the ass to get to work with MPT initially, I had to power the phone on and off completely with it connected to get it to sync initially. Strangely enough, after about two or three updates of the software it started working perfectly, and has never had another problem. Those 50MB updates for MPT are a real pain though, that software always seems to need a new version...




I cant update I guess....I pirated my MPT.
Link Posted: 2/25/2006 11:28:56 PM EDT

Originally Posted By FieroLoki:

Originally Posted By Chairborne:
My razr was a pain in the ass to get to work with MPT initially, I had to power the phone on and off completely with it connected to get it to sync initially. Strangely enough, after about two or three updates of the software it started working perfectly, and has never had another problem. Those 50MB updates for MPT are a real pain though, that software always seems to need a new version...




I cant update I guess....I pirated my MPT.



So did I, still updates fine though.
Link Posted: 2/25/2006 11:29:41 PM EDT

Originally Posted By Chairborne:

Originally Posted By FieroLoki:

Originally Posted By Chairborne:
My razr was a pain in the ass to get to work with MPT initially, I had to power the phone on and off completely with it connected to get it to sync initially. Strangely enough, after about two or three updates of the software it started working perfectly, and has never had another problem. Those 50MB updates for MPT are a real pain though, that software always seems to need a new version...




I cant update I guess....I pirated my MPT.



So did I, still updates fine though.




Maybe the version I downloded wasnt complete... Wanna send me yours?
Link Posted: 2/25/2006 11:41:09 PM EDT


Is that the CDMA RAZR? If so, they have a driver patch ofr that issue.
Link Posted: 2/25/2006 11:44:23 PM EDT

Originally Posted By Waldo:

Is that the CDMA RAZR? If so, they have a driver patch ofr that issue.




Ummm, Arnt they all?
Link Posted: 2/26/2006 12:13:37 AM EDT

Originally Posted By Waldo:

Is that the CDMA RAZR? If so, they have a driver patch ofr that issue.




That worked.. Now lets see if I get any other issues...
Thanks.
Link Posted: 2/26/2006 12:15:27 AM EDT
Pic from the camera.... Sitting at a red light

Link Posted: 2/26/2006 12:21:59 AM EDT

Originally Posted By FieroLoki:

Originally Posted By Waldo:

Is that the CDMA RAZR? If so, they have a driver patch ofr that issue.




Ummm, Arnt they all?



Nope, in fact the first ones were GSM.
Link Posted: 2/26/2006 12:23:30 AM EDT

Originally Posted By FieroLoki:
Pic from the camera.... Sitting at a red light

www.fieroloki.com/razrpic.jpg



Maybe if you quit holding your phone out in the rain, it might work better.

j/k-glad to know you got it working now.
Link Posted: 2/26/2006 12:29:45 AM EDT

Originally Posted By npd233:

Originally Posted By FieroLoki:
Pic from the camera.... Sitting at a red light

www.fieroloki.com/razrpic.jpg



Maybe if you quit holding your phone out in the rain, it might work better.

j/k-glad to know you got it working now.



My winders were up masa....
Link Posted: 2/26/2006 4:21:55 AM EDT
tag
Link Posted: 2/26/2006 4:23:59 AM EDT
No Up-Skirting with the hidden camera please.
Link Posted: 2/26/2006 3:52:43 PM EDT

Originally Posted By USMC88-93:
No Up-Skirting with the hidden camera please.



How about down my pants?
Link Posted: 2/26/2006 4:24:15 PM EDT
you screwed around with that software to post that great picture?
Arrow Left Previous Page
Page / 2
Top Top