Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
PSA
Member Login

Site Notices
Posted: 4/28/2011 2:42:29 PM EDT
i cant even tell you how f'ing irritating this is.

friends send me emails, with pictures embedded. i cant see the pictures, again. customers send me emails with the work they need done, cant see those pictures either unless they add it as an attachment.

i went through this problem months ago, and did a couple things, added Adobe reader of some sort.

then, last week it started doing it again- either the red X box, or a image that looks like a piece of paper torn sideways / broken link image



thats what i see in the top left corner where the picture SHOULD be.

i spent about an hour on one of those chat / help sessions, ive cleared cookies, ive clicked on allow pop-ups,

ive tried system restore to about 3 weeks ago when i COULD see the pictures, ive uninstalled and reinstalled adobe reader,

ive tried opening the pics on FireFox and Internet Explorer. I even downloaded and installed Google Chrome-  and NONE of the 3 allow me to see the f'ing pictures.

now, how the hell did i fix it 2-3 months ago, it magically starts the same problem, and i cant fix it now?

anyone have this problem ?
Link Posted: 4/28/2011 2:44:14 PM EDT
Originally Posted By builttoughf250:
anyone have this problem ?


nope my mac works just fine..

did you try rebooting? scan disk?
Link Posted: 4/28/2011 2:45:57 PM EDT
Originally Posted By Fat_McNasty:
Originally Posted By builttoughf250:
anyone have this problem ?


nope my mac works just fine..

did you try rebooting? scan disk?


ive restarted the computer 2 times today,

 not sure specifically what "scan disk" means ? virus scan ?i did a full virus scan a few days ago...
Link Posted: 4/28/2011 2:47:05 PM EDT
Originally Posted By builttoughf250:
Originally Posted By Fat_McNasty:
Originally Posted By builttoughf250:
anyone have this problem ?


nope my mac works just fine..

did you try rebooting? scan disk?


ive restarted the computer 2 times today,

 not sure specifically what "scan disk" means ? virus scan ?i did a full virus scan a few days ago...


check disk..
under tools when ya right click your c drive..
Link Posted: 4/28/2011 3:56:08 PM EDT
anyone else have this problem ?
Link Posted: 4/28/2011 5:38:57 PM EDT
What email program are you using.....Gmail, Yahoo, Comcast....etc???? There usually is a check box in your user settings that allows you to view pictures that are attached to emails....
Link Posted: 4/28/2011 5:59:24 PM EDT
Originally Posted By mic214:
What email program are you using.....Gmail, Yahoo, Comcast....etc???? There usually is a check box in your user settings that allows you to view pictures that are attached to emails....



using comcast. i cant find anything that "allows images"
Link Posted: 4/28/2011 6:18:59 PM EDT
Originally Posted By builttoughf250:
Originally Posted By mic214:
What email program are you using.....Gmail, Yahoo, Comcast....etc???? There usually is a check box in your user settings that allows you to view pictures that are attached to emails....



using comcast. i cant find anything that "allows images"


OK, see if this works......Open up your Comcast email and go to the "Preferences" tab, then go to the "Email" tab on the left side of your screen..... On the right side of the screen under the "Display" section, make sure that you have the "Display Format: As HTML (When Possible)" checked and then below that, make sure that you have the "Download images automatically in HTML email" checked....
Link Posted: 4/28/2011 6:50:19 PM EDT
Originally Posted By mic214:
Originally Posted By builttoughf250:
Originally Posted By mic214:
What email program are you using.....Gmail, Yahoo, Comcast....etc???? There usually is a check box in your user settings that allows you to view pictures that are attached to emails....



using comcast. i cant find anything that "allows images"


OK, see if this works......Open up your Comcast email and go to the "Preferences" tab, then go to the "Email" tab on the left side of your screen..... On the right side of the screen under the "Display" section, make sure that you have the "Display Format: As HTML (When Possible)" checked and then below that, make sure that you have the "Download images automatically in HTML email" checked....


thanks, it is set to that already
Link Posted: 4/28/2011 7:12:51 PM EDT
If you are using FireFox, you might want to go to the "Tools" tab and click on "Options"...... from there go to "Content" and see if the "Load images automatically" box is checked....If that doesn't work, then I am not sure what the problem might be....
Link Posted: 4/28/2011 9:18:55 PM EDT
Originally Posted By mic214:
If you are using FireFox, you might want to go to the "Tools" tab and click on "Options"...... from there go to "Content" and see if the "Load images automatically" box is checked....If that doesn't work, then I am not sure what the problem might be....


its set to that already, also.

FML. i always have the dumbest problems.
Link Posted: 4/29/2011 7:26:04 AM EDT
bump for day crew... hopefully someone has had the same issue and knows how to fix it.

ive google searched for answers but the results are always for totally different software / programs
Link Posted: 4/30/2011 1:19:39 PM EDT
[Last Edit: 4/30/2011 1:32:52 PM EDT by builttoughf250]
damnit this is irritating !

ive upgraded to Internet Explorer 8 or 9,

ive reinstalled the Adobe Flash Player, cleared cookies + cash, emailed the pics to my other accounts....

still, the pictures dont show up !!

WTF !?!?!?!




EDIT - i just checked these emails on my girlfriends laptop, and ive checked the emails ive received, and forwarded to my other accounts, and still can not see them. i wonder if this is a problem on the SENDERS computers ? but im having these problems from at least 2 different senders.
Top Top