Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login

Site Notices
11/20/2019 5:07:11 PM
Posted: 11/5/2009 9:21:12 AM EST
I ran mine last night as I usually do and always have a handful of items.

Turned the PC on today, logged onto AR15.com and saw there were 15k+ users and while I was checking threads, my malware sweeper comes on and asks if I want to run it (never has done this) and I end up with over 9 THOUSAND problems.

Anyone else getting this? Could be just me, but check your malware/spyware anyways.
Link Posted: 11/5/2009 9:32:27 AM EST
[Last Edit: 11/5/2009 9:34:54 AM EST by Strykewolf]
Originally Posted By Wehrmacht_Sniper:
I ran mine last night as I usually do and always have a handful of items.

Turned the PC on today, logged onto AR15.com and saw there were 15k+ users and while I was checking threads, my malware sweeper comes on and asks if I want to run it (never has done this) and I end up with over 9 THOUSAND problems.

Anyone else getting this? Could be just me, but check your malware/spyware anyways.


Running scan now

((ETA)) Nopes; Norton 360 doesn't find anything other than a couple tracking cookies.
Link Posted: 11/5/2009 9:37:01 AM EST
Running Malwarebytes and SAS right now. Will post if I find anything.
Link Posted: 11/5/2009 9:37:03 AM EST
Running Malwarebytes and SAS right now. Will post if I find anything.
Link Posted: 11/5/2009 9:37:15 AM EST
Running Malwarebytes and SAS right now. Will post if I find anything.
Link Posted: 11/5/2009 9:37:15 AM EST
Running Malwarebytes and SAS right now. Will post if I find anything.
Link Posted: 11/5/2009 9:38:49 AM EST
Originally Posted By Strykewolf:
Originally Posted By Wehrmacht_Sniper:
I ran mine last night as I usually do and always have a handful of items.

Turned the PC on today, logged onto AR15.com and saw there were 15k+ users and while I was checking threads, my malware sweeper comes on and asks if I want to run it (never has done this) and I end up with over 9 THOUSAND problems.

Anyone else getting this? Could be just me, but check your malware/spyware anyways.


Running scan now

((ETA)) Nopes; Norton 360 doesn't find anything other than a couple tracking cookies.


I'm running Malwarebytes and then I'm going to run Ad-Aware to see if I get anything. Site is running real slow for me and I got a Timed Out error message when I tried to post a quote to this thread

Link Posted: 11/5/2009 9:39:16 AM EST
NorK maybe... They Being Ronry again its Cold there...
Link Posted: 11/5/2009 9:40:29 AM EST
Originally Posted By Sig_Fan:
Running Malwarebytes and SAS right now. Will post if I find anything.


Whoa, buddy is that keyboard registered as a Machine Keyboard?
Link Posted: 11/5/2009 9:41:24 AM EST
Link Posted: 11/5/2009 9:42:27 AM EST
You sure it was your anti-virus program? Or was it a scareware popup?

http://en.wikipedia.org/wiki/Scareware

Please tell me you ran your antivirus from the start menu and didn't click on the popup
Link Posted: 11/5/2009 9:42:32 AM EST
Originally Posted By Strykewolf:
Norton 360 doesn't find anything other than a couple tracking cookies.



Norton 360 shows all is well here too.
Link Posted: 11/5/2009 9:42:33 AM EST
Originally Posted By Waldo:
Originally Posted By Sig_Fan:
Running Malwarebytes and SAS right now. Will post if I find anything.


It seems you're infected with the dreaded multi post trojan.


LOL

The site is running very strangely. I clicked the post button twice because it kept hanging and lo and behold it posted it four times.

Site's acting really unstable right now.
Link Posted: 11/5/2009 9:43:11 AM EST
Originally Posted By Sig_Fan:
Running Malwarebytes and SAS right now. Will post if I find anything.


diddo, let's see.......

Link Posted: 11/5/2009 9:43:52 AM EST
Wait, how many???

Did you say Over 9,000?
Link Posted: 11/5/2009 9:44:53 AM EST
I blame the fucking guys posting tri-forces yesterday.
Link Posted: 11/5/2009 9:45:32 AM EST

Originally Posted By SultanOfBrunei:
Wait, how many???

Did you say Over 9,000?

20,301 right now.
Link Posted: 11/5/2009 9:46:42 AM EST
Site is running very slow for me. has been all week.
Link Posted: 11/5/2009 9:47:26 AM EST
I'm on a Mac.

I'll be the last one standing.
Link Posted: 11/5/2009 9:47:53 AM EST
acting strange for me too.
i have to click "general" twice to get it to go
Link Posted: 11/5/2009 9:48:17 AM EST

Originally Posted By SultanOfBrunei:
Wait, how many???

Did you say Over 9,000?

Coincidence? I think not.
Link Posted: 11/5/2009 9:50:32 AM EST
20483
Link Posted: 11/5/2009 9:52:36 AM EST
Originally Posted By callgood:
I'm on a Mac.

I'll be the last one standing.




ETA: SAS, Malwarebytes, and Windows "Security Essentials" show no harmful objects.
Link Posted: 11/5/2009 9:52:58 AM EST
It's OVER 9000!!!!!!

Link Posted: 11/5/2009 9:53:44 AM EST
Originally Posted By DOA:
Site is running very slow for me. has been all week.


+1
Link Posted: 11/5/2009 9:53:58 AM EST
Originally Posted By Tony7189:
Originally Posted By Strykewolf:
Originally Posted By Wehrmacht_Sniper:
I ran mine last night as I usually do and always have a handful of items.

Turned the PC on today, logged onto AR15.com and saw there were 15k+ users and while I was checking threads, my malware sweeper comes on and asks if I want to run it (never has done this) and I end up with over 9 THOUSAND problems.

Anyone else getting this? Could be just me, but check your malware/spyware anyways.


Running scan now

((ETA)) Nopes; Norton 360 doesn't find anything other than a couple tracking cookies.


I'm running Malwarebytes and then I'm going to run Ad-Aware to see if I get anything. Site is running real slow for me and I got a Timed Out error message when I tried to post a quote to this thread



Yep, it's running real slow, slower than Yahoo, over 20,000 users, server can't keep up.

Link Posted: 11/5/2009 9:55:40 AM EST

Originally Posted By brett1970:
acting strange for me too.
i have to click "general" twice to get it to go


Strange is becoming an understatement, I think.

Nothing malicious so far on my end...knock on wood, it's still running.
Link Posted: 11/5/2009 10:04:40 AM EST
Originally Posted By CCBurner:
You sure it was your anti-virus program? Or was it a scareware popup?

http://en.wikipedia.org/wiki/Scareware

Please tell me you ran your antivirus from the start menu and didn't click on the popup


No no, it was MY software. Not some 'your PC is in danger!1!1!!!!!!!111!" stuff.
Top Top