Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login

Posted: 12/5/2007 1:47:39 AM EDT
I use photo bucket and everything was fine a month ago...Now when i want to post a pic, they all come out red X's. What am I doing wrong!!!
Link Posted: 12/5/2007 2:01:40 AM EDT
Are you right clicking and copying from the image or are you copying the page info from the address bar on your browser?
Link Posted: 12/5/2007 2:02:30 AM EDT
Post one and I'll try and tell you what you did wrong.
Link Posted: 12/5/2007 2:09:50 AM EDT
[Last Edit: 12/5/2007 2:16:12 AM EDT by GOBLIN1]

Originally Posted By osprey21:
Post one and I'll try and tell you what you did wrong.



OK...Here goes
Link Posted: 12/5/2007 2:11:58 AM EDT
Are you using the image tool below the text box when you go to post?

Link Posted: 12/5/2007 2:12:13 AM EDT

Originally Posted By Lumpy196:
Are you right clicking and copying from the image or are you copying the page info from the address bar on your browser?


Left clicking in the Img line.
Link Posted: 12/5/2007 2:12:53 AM EDT

Originally Posted By Lumpy196:
Are you using the image tool below the text box when you go to post?

i134.photobucket.com/albums/q109/epstanton/images1.jpg


Yes
Link Posted: 12/5/2007 2:14:41 AM EDT
I Have no idea what your doing but it should be something like:

http://img.photobucket.com/albums/v450/Pita_146/killswitchchop.jpg

add [ img ] [ /img ] (without the spaces) to the front and back and your good to go...

Link Posted: 12/5/2007 2:15:53 AM EDT

Originally Posted By GOBLIN1:

Originally Posted By osprey21:
Post one and I'll try and tell you what you did wrong.



OK...Here goes


Click on the quote button to see what I did.
Link Posted: 12/5/2007 2:17:40 AM EDT

Originally Posted By osprey21:

Originally Posted By GOBLIN1:

Originally Posted By osprey21:
Post one and I'll try and tell you what you did wrong.



OK...Here goes
i134.photobucket.com/albums/q109/epstanton/images1.jpg


Click on the quote button to see what I did.


You used the url instead of the Img???
Link Posted: 12/5/2007 2:20:23 AM EDT
[Last Edit: 12/5/2007 2:36:24 AM EDT by PBIR]

Originally Posted By Pita_146:
I Have no idea what your doing but it should be something like:

http://img.photobucket.com/albums/v450/Pita_146/killswitchchop.jpg

add [ img ] [ /img ] (without the spaces) to the front and back and your good to go...

img.photobucket.com/albums/v450/Pita_146/killswitchchop.jpg


Damn nice rifle pork chop!

BOT: When I'm looking at my photobucket album I click in the box titled "IMG Code" to the left of the pic I want to display. A little yellow window pops up there and says "copied". Now I have the url of the pic and the bulletin board code for displaying the pic all copied and ready to paste. What does that mean? All I have to do is start an arfcom post and then hit Ctrl+V and my pic is inserted into the post. No need to use arfcom's "add image" button. eta: As a matter of fact, if you use the "add image button" doing it this way your pic will be screwed up because the bulletin board code ( [ IMG ] and [ /IMG ] ) will be added twice into your post.
Link Posted: 12/5/2007 2:28:09 AM EDT
[Last Edit: 12/5/2007 2:31:31 AM EDT by GOBLIN1]


OK for some reason the computer is putting the img and brackets in the line twice. I have to manually remove one set,then it works!!!! So what's causing that???
Link Posted: 12/5/2007 2:32:14 AM EDT
read my post above yours.
Link Posted: 12/5/2007 2:39:27 AM EDT

Originally Posted By PBIR:
read my post above yours.


Thanks PBIR that's exactly what it's doing!!!
Link Posted: 12/5/2007 2:40:19 AM EDT

Originally Posted By GOBLIN1:


Thanks PBIR that's exactly what it's doing!!!


glad I could help
Link Posted: 12/5/2007 2:43:22 AM EDT

Originally Posted By PBIR:

Originally Posted By Pita_146:
I Have no idea what your doing but it should be something like:

http://img.photobucket.com/albums/v450/Pita_146/killswitchchop.jpg

add [ img ] [ /img ] (without the spaces) to the front and back and your good to go...

img.photobucket.com/albums/v450/Pita_146/killswitchchop.jpg


Damn nice rifle pork chop!

BOT: When I'm looking at my photobucket album I click in the box titled "IMG Code" to the left of the pic I want to display. A little yellow window pops up there and says "copied". Now I have the url of the pic and the bulletin board code for displaying the pic all copied and ready to paste. What does that mean? All I have to do is start an arfcom post and then hit Ctrl+V and my pic is inserted into the post. No need to use arfcom's "add image" button. eta: As a matter of fact, if you use the "add image button" doing it this way your pic will be screwed up because the bulletin board code ( [ IMG ] and [ /IMG ] ) will be added twice into your post.


It's Killswitch from this board
Top Top