Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login
Site Notices
Posted: 9/1/2004 8:52:42 PM EDT
[Last Edit: 9/1/2004 8:53:56 PM EDT by OHMR95B]
I don't know what it is, but there MUST be something wrong with me. I always load my USGI's up with 30rds of ammo, on stock black followers and mag springs, and leave them sit for months and sometimes (GASP) years at a time without emptying them. And when I do shoot them, I have no malfunctions, dang how does that happen? Also, I NEVER have a problem loading a full 30rder on a closed bolt, why not? Please help me!





­

FWIW, this post is a joke and was not meant to be taken seriously. If you have a problem with is, TOO DANG BAD, GET A SENSE OF HUMOR!
Link Posted: 9/1/2004 9:13:30 PM EDT
i have the same problem
Link Posted: 9/2/2004 7:17:51 AM EDT

Originally Posted By avengeusa:
i have the same problem



Me too.
Link Posted: 9/2/2004 8:26:26 AM EDT
it wasnt really that funny
Link Posted: 9/3/2004 4:15:30 PM EDT
Nobody Likes a Braggart
Link Posted: 9/16/2004 10:02:27 AM EDT
OHM you sure take up a lot of space for such a small meassage
Link Posted: 9/16/2004 12:31:55 PM EDT
Hey, I'll go you one better. I use N.C. made Thermolds, with the same results.

Just shot off a few that had been left fully loaded for about a year and a half. Zero problems

So much for the "they swell up" crew. Of course the Canadian versions and Orlites do swell, but not the good ones from Wilson, NC
Link Posted: 9/16/2004 2:02:49 PM EDT
I feel your pain, We must not be shooting enough if mags can be left loaded more than a week or two!
Top Top