Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login
Site Notices
9/22/2017 12:11:25 AM
Posted: 9/15/2005 6:36:14 PM EDT
Anyone else having to hit the back button twice to back out of a thread here? Seems to affect only this site...
Link Posted: 9/15/2005 6:36:49 PM EDT
Yep Im having the same problem
Link Posted: 9/15/2005 6:36:50 PM EDT
Same here.
Link Posted: 9/15/2005 6:37:21 PM EDT
I am having the same problem.
Link Posted: 9/15/2005 6:37:54 PM EDT
I've hit the "back button" many times, but I don't think we're talking about the same thing.
Link Posted: 9/15/2005 6:38:24 PM EDT

Originally Posted By jj:
I am having the same problem.

Link Posted: 9/15/2005 6:38:33 PM EDT
Same thing here.
Link Posted: 9/15/2005 6:39:32 PM EDT
[Last Edit: 9/15/2005 6:39:52 PM EDT by SuperSnuper]
Hit the GD button on top or bottom of the thread,
It refreshes when you do this at the same time
Link Posted: 9/15/2005 6:39:37 PM EDT
It looks like it's the banner that's doing it. It's adding a page. when you click the back button the first time look at the banner page and it'll tell you that it didn't load.
Link Posted: 9/15/2005 6:40:22 PM EDT
I thought my computer was screwed up!
Link Posted: 9/15/2005 6:41:04 PM EDT
Ahhhh, it's driving me nuts! Speaking of which, anyone ever hear the pirate joke?

This pirate walks into a bar with a captain's wheel crammed down the front of his pants
And the bartender says "Why you got that Captain's wheel crammed down the front of pants?"
And he says: "Arr! It's drivin' me nuts!"
Link Posted: 9/15/2005 6:41:33 PM EDT
Nope.
Tabs are teh ghey.
Link Posted: 9/15/2005 6:52:43 PM EDT
[Last Edit: 9/15/2005 6:53:23 PM EDT by WildBoar]
Works fine for me.

What browser are you using?
Link Posted: 9/15/2005 6:56:29 PM EDT
Yepper, it's doing it here. I thought my clicker timing was off.
Link Posted: 9/15/2005 6:57:20 PM EDT
IE 6. It seems to be the ad's at the top. I'm getting page cannot be displayed.
Link Posted: 9/15/2005 7:06:08 PM EDT
Same here
Link Posted: 9/15/2005 7:08:44 PM EDT
same here, something is pooch screwed in the banner delivery software or server.
Link Posted: 9/15/2005 7:25:20 PM EDT
Happens to me periodically here. It's happening right now.
Link Posted: 9/15/2005 7:37:12 PM EDT
It clouded up and rained today. Gee, that's odd too. Doesn't happen every day, just once in a while.

Golly.

Link Posted: 9/15/2005 8:02:56 PM EDT

Originally Posted By zoe17:
Same here


+1 I thought that my computer was off
Link Posted: 9/15/2005 8:04:22 PM EDT
ditto here
Link Posted: 9/15/2005 8:06:06 PM EDT
Yep.
Link Posted: 9/15/2005 8:06:56 PM EDT
same here too
Link Posted: 9/15/2005 8:07:43 PM EDT
yep, and I was about to tell the same bad pirate joke about it driving me nuts... damn..
Link Posted: 9/15/2005 8:07:45 PM EDT
No.

It's just you guys.
Link Posted: 9/15/2005 8:13:57 PM EDT
Link Posted: 9/15/2005 8:16:45 PM EDT
Yup, banner ads aren't working correctly.
Link Posted: 9/15/2005 9:11:58 PM EDT
[Last Edit: 9/15/2005 9:14:04 PM EDT by WildBoar]
Still works for me in Firefox. Will try in IE to see if ts just the browser.


Yup
ETA tried in IE, same problem you guys are having. IE=
Link Posted: 9/15/2005 11:35:27 PM EDT
Link Posted: 9/15/2005 11:38:05 PM EDT
Link Posted: 9/15/2005 11:38:12 PM EDT
Works fine for me on 3 PC's. 2 using IE and another using Maxthon.
Link Posted: 9/16/2005 5:22:53 AM EDT
Can we get this fixed!!!!

This is a pain in the ass.
Link Posted: 9/17/2005 9:17:04 AM EDT

Originally Posted By PK90:
Can we get this fixed!!!!

This is a pain in the ass.




+1+2+3+4...


Sorry, no patience today....
Link Posted: 9/17/2005 9:41:36 AM EDT
Mine is doing the same, twice is a charm though right...?
Link Posted: 9/17/2005 9:59:46 AM EDT
Same here.
Link Posted: 9/17/2005 11:10:47 AM EDT
[Last Edit: 9/17/2005 11:11:53 AM EDT by dawg_killer]
Heck, I rebooted earlier and downloaded a new version of AdAware cause I thought it was spyware doing it.... between that and the " || || || ||" everytime I post......

(I know, I know, buy a membership.... go ahead, click on "Online Store" up there. Never mind, working now.) )
Link Posted: 9/17/2005 11:50:15 AM EDT
Same here. I thought it was just me.
Link Posted: 9/17/2005 11:57:25 AM EDT
I would try using the Firefox browser, it doesn't have the same problems as IE, it's a much better browser and it's free.
Link Posted: 9/17/2005 12:07:43 PM EDT
It's never you. It's Bush!
Link Posted: 9/18/2005 9:38:37 PM EDT
Here we go again. WTF?
Link Posted: 9/19/2005 1:18:15 AM EDT
Its FIXED!!

for Goatboy!
Link Posted: 9/19/2005 1:22:38 AM EDT
Link Posted: 9/19/2005 1:24:55 AM EDT
[Last Edit: 9/19/2005 1:50:39 AM EDT by 4xys2xxs]

Originally Posted By GoatBoy:
For some reason the DB server managing the ad data is going offline... probably a faulty network card. I will try to keep my eye on the server and also try to get in to replace the card.



I have NO idea of what you are trying to say...but its FIXED!!

ETA: You GO!

Link Posted: 9/19/2005 1:53:18 AM EDT
Top Top