Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login

Site Notices
Posted: 12/9/2002 5:49:51 PM EST
Link Posted: 12/9/2002 5:50:52 PM EST
Thank You! [beer]
Link Posted: 12/9/2002 6:29:52 PM EST
Thank you.....it appears to work fine......
Link Posted: 12/9/2002 6:36:53 PM EST
Link Posted: 12/10/2002 7:58:59 PM EST
Im still having a problem of being logged out if I take a link to the site from inside a thread ([url=http://ar15.com/forums/topic.html?b=1&f=3&t=158694]Like This[/url]) or inside the "New Post to Topic..." emails I receive. I am no longer being logged out when browsing the site through the navagation buttons. Using NS 6.2 on a WinNT 4.0 system. Let me know if you need to know anything else. Thanks, Jonathan
Link Posted: 12/11/2002 6:28:46 AM EST
Link Posted: 12/11/2002 8:43:10 AM EST
Based on what you said, my problem is from going between ([url=http://ar15.com/forums/topic.html?b=1&f=3&t=158694]ar15.com[/url]) and ([url=http://www.ar15.com/forums/topic.html?b=1&f=3&t=158694]www.ar15.com[/url]). One will have me logged in, one wont. Unfortunately, ar15.com works faster for me and 98% of the links are for www.ar15.com... C'est la vie... Jonathan
Link Posted: 12/11/2002 9:26:32 AM EST
Link Posted: 12/13/2002 6:27:56 PM EST
I don't know what you did but, now it's not working for me.
Link Posted: 12/13/2002 6:43:41 PM EST
Works for me now.
Link Posted: 12/13/2002 9:31:07 PM EST
Originally Posted By 1GUNRUNNER: I don't know what you did but, now it's not working for me.
View Quote
Same here [v] It also seems that I have to log on after every 3-4 minutes I'm inactive on the site.
Link Posted: 12/14/2002 9:51:57 PM EST
well, its the early hours of day 2 and my login seems to have taken hold. [:)] I still won't call it "good" for another day or so.
Link Posted: 12/15/2002 4:08:47 PM EST
I'm getting logged out moving between the first and second pages of a multipage thread. Nothing is holding now, and it's really irritating... [:(]
Link Posted: 12/15/2002 5:04:36 PM EST
I am logged in on one window where I am looking at Active Topics. If I click on a thread to view it I am not logged in on that window. If I close that window and go back to the Active Topics window, I am still logged on. For instance, I had to log in to post this reply, but in the 1st window I am logged in. Bob
Link Posted: 12/15/2002 5:09:40 PM EST
Link Posted: 12/15/2002 7:22:27 PM EST
Link Posted: 12/16/2002 7:48:26 AM EST
Link Posted: 12/16/2002 11:23:56 AM EST
Mine's working so far... [:)] I have a suggestion to those still having problems- if you're using Internet Explorer 5.5, you have to manually delete the cookies by going to Tools, Internet Options, Settings, View Files, then select all and delete. Otherwise, if you clear using the Delete Files commands on the Tools, Internet Options menu, the cookies aren't deleted. Good luck!
Link Posted: 12/18/2002 8:32:55 PM EST
Auto login is still not working for me. Last night I deleted every cookie I could find. It worked last night. Tonight when I came back to the site I had to login manually again. Steve
Link Posted: 12/18/2002 8:49:30 PM EST
Link Posted: 12/18/2002 8:52:02 PM EST
Link Posted: 12/19/2002 4:19:34 PM EST
Link Posted: 12/22/2002 11:38:49 AM EST
[Last Edit: 12/22/2002 11:40:04 AM EST by royce]
Question: All the talk of dumping the cookies (or viewing them) has been about IE. How do I look at the cookies with Netscape 4.76? I still can't get my auto logon working at home. It works fine at my office, though. I shut all app's before I go home and no matter what I do at home, I never have to re-logon at work. It ALWAYS completes the auto logon. ps: My home machine was doing fine until about a week ago, when it stopped completing the auto logon.
Link Posted: 12/22/2002 11:51:54 AM EST
FIXED....at least for now. I went exploring and found the cookies.txt file in Netscape directory. Took a look and there they were...4 different AR15.com cookies. I read the sign post at the top of the file that said "DO NOT EDIT...GENERATED FILE", and edited out the cookies. Did the 'submit' thing, closed down and opened up again...Auto Login!
Link Posted: 1/1/2003 2:56:34 AM EST
Link Posted: 1/1/2003 5:29:44 AM EST
[Last Edit: 1/1/2003 2:12:20 PM EST by Hawkeye]
Link Posted: 1/2/2003 1:09:02 AM EST
I've tried the "fix" but I am still getting logged off.
Link Posted: 1/3/2003 6:01:42 PM EST
Link Posted: 1/4/2003 12:41:09 PM EST
GoatBoy - As per your advice in another thread, I've installed a dual-boot setup of Win98 with Mozilla 1.2.1 and WinXP with MSIE 6.0 (no, I know you didn't mean install new O/S's, just a newer broswer!), and I thought I'd post here to tell you... ...I still have to login manually periodically... Sometimes my Username and Password are pre-loaded into the boxes, but I have to hit the "Login" button... Sometimes the boxes just say "Login Name"... ...And sometimes my Username and Password are already loaded and recognized... But you were right about my liking a newer browser better than my old Netscape 4.08 (Mozilla 1.2.1)...But I found out the hard way that the Java2 Run Time Environment is *required* for it to run anywhere half decently...
Link Posted: 1/9/2003 4:59:40 AM EST
Link Posted: 1/9/2003 5:03:11 AM EST
Top Top