Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login
Site Notices
Posted: 9/10/2004 9:35:39 AM EST
S..........L...........O.............W..............

Sometimes it hangs.............................................................................................................up
Link Posted: 9/10/2004 9:37:00 AM EST
I'm not having any problems.

Maybe it's the weather in Florida?
Link Posted: 9/10/2004 9:38:40 AM EST
same here.....

probably due to the awb thing...?
Link Posted: 9/10/2004 9:39:57 AM EST
Been taking just a *skosh* longer to pull/post pages but nothing hardly to notice.
Link Posted: 9/10/2004 9:40:02 AM EST
seems like its biz.ar15.com server that is the bottleneck for me.
Link Posted: 9/10/2004 9:41:03 AM EST
Very slow load times while opening a thread from Active Topics.
Link Posted: 9/10/2004 9:42:32 AM EST
seems like its working better now??
Link Posted: 9/10/2004 9:42:41 AM EST
2436 Users Are Currently Online

There are 441 Team Members, 755 Members, and 1240 Guests


Thats awesome!

Even so, its just a TAD slow for me.... not ANYTHING like it used to be.
Link Posted: 9/10/2004 9:43:05 AM EST
Its like changing channels on the television.

Link Posted: 9/10/2004 9:43:50 AM EST
A little slow to refresh for me.
Link Posted: 9/10/2004 9:45:49 AM EST
Link Posted: 9/10/2004 9:46:16 AM EST
Mine is working faster now that yours has slowed down
Link Posted: 9/10/2004 9:46:17 AM EST
Link Posted: 9/10/2004 9:47:21 AM EST
Must be you high-speed guys.

I'm on dial-up, 49.3 bps and I don't notice a thing.
Link Posted: 9/10/2004 9:47:39 AM EST
working ok for me

But I'm on an OC3

Link Posted: 9/10/2004 9:48:06 AM EST
Gotta be a French-Muslim-DU-Kerry virus. With pie.
Link Posted: 9/10/2004 9:48:50 AM EST
ARFCOM has been slow for me too lately, and I'm running broadband. Makes me feel like I'm back to dialup.
Link Posted: 9/10/2004 9:49:00 AM EST
No...it IS moving slowly...

Are we under a DOS attack?
Link Posted: 9/10/2004 9:57:24 AM EST
DAMN!!
Those AK47's and Uzi's getting a head start on flooding the streets!



Originally Posted By GoatBoy:
flooding the router.

Link Posted: 9/10/2004 9:59:35 AM EST
[Last Edit: 9/10/2004 10:00:32 AM EST by brasspile]
Link Posted: 9/10/2004 10:03:21 AM EST
[Last Edit: 9/10/2004 10:04:12 AM EST by G-CODE]

Elwood : Oh no.
Jake : What the fuck was that?
Elwood : The motor. We've thrown a rod.
Jake : Is that serious?
Elwood : Yup.


Link Posted: 9/10/2004 10:42:26 AM EST
Something has been messed up with some of the code for several days tho.....

When you create a reply, and click the "ANIMATIONS" button..... it takes FOREVER and then fails to load all the images. I noticed this a few days ago.

Dont know if thats a java thing or what.
Link Posted: 9/10/2004 10:44:25 AM EST
Link Posted: 9/10/2004 10:44:37 AM EST
Link Posted: 9/10/2004 11:42:34 AM EST

Originally Posted By The_Beer_Slayer:
it has been doing that since the last upgrades were done.

mike



Shows how much I pay attention!
Top Top