Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login
Posted: 2/5/2002 8:08:45 AM EDT
It feels slower than a 300 baud acoustical modem. I have 2 T-1's here and it should be flying. Is it the site or some thing on my end?
Link Posted: 2/5/2002 8:10:40 AM EDT
Yes, it's slow for me too. My connection is a shared T1 that usually tests out at about 56k. I'd say it seems to be running at an apparent 14.4k or slower.
Link Posted: 2/5/2002 8:12:16 AM EDT
Slow here too on DSL.
Link Posted: 2/5/2002 8:14:10 AM EDT
VERY S L O W
Link Posted: 2/5/2002 8:17:50 AM EDT
slow here too.. [smoke]
Link Posted: 2/5/2002 8:19:49 AM EDT
Link Posted: 2/5/2002 8:19:53 AM EDT
[Last Edit: 2/5/2002 8:20:37 AM EDT by Armed_Scientist]
Super slow here to, I'm pinging at 20megs right now on my cable so it should be flying, has to be on Goat boys end.
Link Posted: 2/5/2002 8:36:19 AM EDT
This is how all sites' moved in the early nineties.
Link Posted: 2/5/2002 9:17:17 AM EDT
I'm on a T1 (school lab) and this site is VERY slow. Sometimes, the pages won't show up. I guess it is on the other end.
Link Posted: 2/5/2002 9:27:22 AM EDT
Got a cable modem here and site is running slow here in VA too..but getting back to normal...yesterday was so slow [sleep]I couldn't take it anymore and bailed off
Link Posted: 2/5/2002 9:29:28 AM EDT
Yes the site is verrrrry slow. I cannot access the site via dial up service. I can only get here thru my office DSL service. And it is super slow on DSL.
Top Top