Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login
Posted: 3/8/2006 10:14:57 AM EDT
[Last Edit: 3/8/2006 11:12:27 PM EDT by Gibby]
My damn pc went tits up when I installed the new cpu. I'm be gone while I figure out what went wrong or I decide just to buy new stuff.
Link Posted: 3/8/2006 10:22:04 AM EDT
Well... hope to have you back around again soon.

Regards and Take care,
Nathan
Link Posted: 3/8/2006 10:28:23 AM EDT
[Last Edit: 3/8/2006 10:28:49 AM EDT by Miranthis]
Hope to see you back soon! Don't let me catch up with you. I just got E5 and should catch you in 100 days or less.

Seriously, I had to hold off buying until i replaces my old POS with a new Gaming machine. Take the time and buy as much as you can afford.

See you back soon.
Link Posted: 3/8/2006 11:33:44 AM EDT
hurry back buddy.
Link Posted: 3/8/2006 12:09:05 PM EDT
tell me whats going on.


did you check to see if the board needed any type of bios flash. if you do it make sure its with the old chip..... not the new one. otherwise the system could lock. and damage the board.


i would suggest flashing the bios. doing setup default's and then trying the new processor.

what was the brand and model of board btw
Link Posted: 3/8/2006 2:22:19 PM EDT
Yep, make sure your BIOS version supports the new CPU. You may need to update if not.

PSU (Power Supply) could also be the culprit with your CPU upgrade. The new cpu may need more watts than what your PSU can supply reliably.

List out you PC specs. We may be able to help you isolate the problem.

Motherboard make, model, and revision #:
BIOS ver:

CPU:
CPU multiplier/bus speed?:
OEM heatsink or aftermarket?:

What is your PSU rated at and make/model:
Memory type/make/size/spec/etc..:

Run CPUZ and take a few screenshots and post them here.
Link Posted: 3/8/2006 8:33:32 PM EDT
Get it fixed and come back!
Link Posted: 3/8/2006 11:11:47 PM EDT
Guess what!

Can you say user error?


Silly me. I had set the fsb to 400 when it should have been 333.

I reset the bios and all was okay dokay!


ps I should become a Gunny the next time I play.
Link Posted: 3/9/2006 9:20:31 AM EDT
i always new there was sumpin wrong with dem warshinton boys!!!
Link Posted: 3/9/2006 10:34:01 AM EDT

Originally Posted By treemydawg:
i always new there was sumpin wrong with dem warshinton boys!!!













Link Posted: 3/9/2006 11:44:25 AM EDT
hey if we rashembow i getta go first!!!
Link Posted: 3/9/2006 12:08:33 PM EDT

Originally Posted By Gibby:
Guess what!

Can you say user error? h.gif


Silly me. I had set the fsb to 400 when it should have been 333. h.gifh.gif

I reset the bios and all was okay dokay!


ps I should become a Gunny the next time I play. hr


Dont be messin' wit that BIOS Bobby! It's da debbil !
Link Posted: 3/9/2006 1:45:57 PM EDT

Originally Posted By treemydawg:
hey if we rashembow i getta go first!!!




Top Top