Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login

Site Notices
Posted: 3/16/2011 2:13:25 PM EST
[Last Edit: 3/16/2011 2:14:20 PM EST by buck19delta]
in the last few days, when i go to youtube, the main screen for watching the video goes black when i click it. when i click links to youtube videos, they show a black screen in the video box... wtf?

any ideas? the only changes i have made to my laptop lately, is i bought a external hard drive, to back up my computer, and no its not connected.
Link Posted: 3/16/2011 2:16:23 PM EST
Nope, just had the same thing happen to me.
Link Posted: 3/16/2011 2:19:54 PM EST
not working for me either
Link Posted: 3/16/2011 2:20:13 PM EST
Me too, but I thought it was because I'm tethered to my phone.
Link Posted: 3/16/2011 2:20:23 PM EST
[Last Edit: 3/16/2011 2:20:58 PM EST by wingnutx]
This can mean only one thing


ETA: works for me. Maybe you need to update flash.
Link Posted: 3/16/2011 2:20:30 PM EST
Exact same thing to me as well. Does it on FireFox and Internet Explorer. I can watch embedded clips just fine however.

I've tried:


  • Deleting Cookies

  • Reinstalling Flash

  • Shutting Down PC

Link Posted: 3/16/2011 2:21:35 PM EST
I am using Google Chrome browser and Youtube is working just fine.
Link Posted: 3/16/2011 2:22:36 PM EST
Happened to me too.
Link Posted: 3/16/2011 2:22:53 PM EST
Weird. It's working just fine for me using Firefox.
Link Posted: 3/16/2011 2:24:00 PM EST
Just did it to me on a linked vid I went to on here.... I'm using Firefox BTW......
Link Posted: 3/16/2011 2:28:56 PM EST
an update for something came out today.

same thing happened when i got home.

i rebooted, it did some upgrade stuff, then it worked.



Link Posted: 3/16/2011 2:29:15 PM EST
maybe youtube is just fucked up right now? somebody fell asleep at the wheel, and needs to push a button or something?
Link Posted: 3/16/2011 2:30:13 PM EST
Originally Posted By legonas:
an update for something came out today.

same thing happened when i got home.

i rebooted, it did some upgrade stuff, then it worked.





yeah i think i got a update last night or this morning... hmmmmmmmmm
Link Posted: 3/16/2011 2:30:47 PM EST
works fine for me
Link Posted: 3/16/2011 2:31:04 PM EST
2 days for me....
I can watch other streaming services. My boxes are up to date.....

Tag.
Link Posted: 3/16/2011 2:38:07 PM EST
Right click over video for the settings menu, then de-select "Enable Hardware Acceleration"
Link Posted: 3/16/2011 2:38:23 PM EST
[Last Edit: 3/16/2011 2:51:34 PM EST by jnk556]
I was watching some vids a hour or so ago, than it just died...... May try a restart.....

Edit: I re-started, and as soon as I brought up FF it crashed, which is very odd. I restarted it, and youtube worked.....hrmmmmm
Link Posted: 3/16/2011 3:28:15 PM EST
home computer? try updating your video drivers..

I could not watch in full screen for the longest time, then I had a reason to update my drivers....problem solved
Link Posted: 3/16/2011 4:02:51 PM EST
Originally Posted By kingfish:
Right click over video for the settings menu, then de-select "Enable Hardware Acceleration"


I hadthis same thing happen to me yesterday. After following the instructions quoted above, click refresh to refresh the page.
This should fix it. If not YouTube has a help page with this problem listed. The fix is there,and it is different for different browsers,but it's all good.
It is the result of some new compression tech or some such thing and it's causing problems for lots of people.
Link Posted: 3/16/2011 4:34:05 PM EST
[Last Edit: 3/16/2011 4:35:15 PM EST by junkxp]
Works fine on IE6 and FF. Haven't updated anything for a couple weeks or so.
Link Posted: 3/16/2011 4:58:28 PM EST
I had the same thing happen to me over the weekend after an auto update (I can't remember what was updated, but I think it was Adobe's Flashplayer).
I had to update my video card drivers (Nividia), and everything works fine.
Link Posted: 3/16/2011 5:00:38 PM EST
i just went back and checked youtube again.... its working fine now......... oh well.
Link Posted: 3/16/2011 5:02:40 PM EST
Originally Posted By wingnutx:
This can mean only one thing


ETA: works for me. Maybe you need to update flash.


scared the heck out of me too. then I got an update, good to go now.
Link Posted: 3/16/2011 5:57:28 PM EST
Youtube stopped working for me. I had sound but no picture. Nothing worked until I updated my video driver. Now it's back to normal operation.
Top Top