Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login

Site Notices
Posted: 3/11/2005 3:06:56 AM EST
I go to post a reply on a topic, or reply to an IM from someone, and 80% of the time I get the following page, and about 40% of the time when I try again I get the same page - but it clears up most of the time after the third attempt:

The page cannot be displayed
There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed.

Please try the following:

* Click the Refresh button, or try again later.
* Open the Web site home page, and then look for links to the information you want.
* Check your firewall settings. The Web Shield process (ashWebSv.exe) must be allowed to access the Internet.
* If you believe you should be able to view this directory or page, please contact the Web site administrator by using the e-mail address or phone number listed on the Web site home page.

HTTP 502 - Gateway timeout
avast! Web Proxy

The proxy server did not receive a correct response from the upstream server specified by URI or the response was not understood by proxy.

Winsock: (997) Overlapped I/O operation is in progress.
POST http://www.ar15.com/forums/manageReply.html?b=1&f=5&t=331751&r=&page=1&a=write
Winsock: (997) Overlapped I/O operation is in progress.
Link Posted: 3/15/2005 1:31:31 AM EST
Anyone?
Link Posted: 3/15/2005 1:33:42 AM EST
Id start by check over proxy settings. Dont have a surefire fix though
Link Posted: 3/15/2005 1:43:49 AM EST
Maybe I'll build a fort out of my old computers and hard drives and monitors that have died - should that work?
Link Posted: 3/15/2005 1:45:57 AM EST
That or haul them to bulletfest in june
Link Posted: 3/15/2005 1:53:04 AM EST

Originally Posted By Taxman:
That or haul them to bulletfest in june



+1
Link Posted: 3/15/2005 7:16:50 AM EST
Are you running an anti-virus software called Avast or some kind of firewall?
Link Posted: 3/15/2005 7:17:55 AM EST
[Last Edit: 3/15/2005 7:18:35 AM EST by Mute]
Double tap deleted.
Link Posted: 3/15/2005 1:02:03 PM EST
On my home computer, yes I am running AV.

On my work computer, no.

Happens on both.
Top Top