Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login
Site Notices
9/19/2017 7:27:10 PM
Page / 15
Link Posted: 6/12/2010 10:06:32 PM EDT
[Last Edit: 6/12/2010 10:07:24 PM EDT by THOLL223]
edit: finally worked, but I must post this vid in BOTD.
Link Posted: 6/17/2010 9:49:41 AM EDT
[Last Edit: 6/17/2010 10:03:26 AM EDT by Primorsky]
media emmbend test






Link Posted: 6/20/2010 11:11:07 PM EDT
Link Posted: 6/30/2010 12:29:41 AM EDT
[Last Edit: 6/30/2010 12:38:03 AM EDT by MattelFromHell]
test.
Link Posted: 7/12/2010 11:18:46 AM EDT
[Last Edit: 7/12/2010 11:23:07 AM EDT by PCR-00]
Ok, I'm going to try this again... Been in IT for 15 years and I still can't seem to get it to work.

EDIT: DAMMIT!


EDIT2: Trying again:

EDIT3: YAY ME!

EDIT4: Gone after Edit3....dammit! -ok, it's back


Link Posted: 7/12/2010 12:43:12 PM EDT
[Last Edit: 7/12/2010 1:06:47 PM EDT by prov]
oops,off to the test forum
Link Posted: 7/12/2010 8:10:48 PM EDT
tagged
Link Posted: 7/14/2010 9:58:36 PM EDT
Link Posted: 7/22/2010 7:31:12 PM EDT
Link Posted: 7/26/2010 8:47:35 PM EDT
Link Posted: 7/28/2010 3:22:57 PM EDT
[Last Edit: 7/28/2010 3:29:41 PM EDT by OnlineAllTheTime]
Link Posted: 8/5/2010 7:50:21 PM EDT
Link Posted: 8/8/2010 3:09:24 AM EDT
[Last Edit: 10/13/2010 5:41:26 PM EDT by Joe_Pennsy]
Link Posted: 8/9/2010 1:00:57 AM EDT
Link Posted: 8/9/2010 1:02:15 AM EDT
ttp://www.youtube.com/watch?v=TJXCSM3Wg5I&feature=related
Link Posted: 8/9/2010 1:06:13 AM EDT
Link Posted: 8/9/2010 1:09:24 AM EDT
Link Posted: 8/10/2010 10:39:38 PM EDT
Link Posted: 8/17/2010 9:38:57 PM EDT
Link Posted: 8/26/2010 11:42:29 PM EDT
Link Posted: 8/27/2010 3:24:53 AM EDT
[Last Edit: 8/27/2010 3:25:44 AM EDT by Tony-Ri]
Doesn't look like Vimeo's working anymore...
Link Posted: 9/2/2010 11:45:19 PM EDT
[Last Edit: 9/2/2010 11:46:06 PM EDT by toddlerp]
Testing

Fail
Link Posted: 9/2/2010 11:45:31 PM EDT
[Last Edit: 9/2/2010 11:46:30 PM EDT by toddlerp]
dbl tap testing fail
Link Posted: 9/2/2010 11:49:09 PM EDT
[Last Edit: 11/1/2010 10:47:21 PM EDT by toddlerp]
Link Posted: 9/10/2010 3:27:31 AM EDT
[Last Edit: 9/10/2010 3:30:44 AM EDT by hawzwood]
Link Posted: 9/11/2010 12:26:05 AM EDT
[Last Edit: 9/11/2010 12:55:46 AM EDT by 357mag]
[flash width=' 425px' height=' 344px' src='http://www.youtube.com/watch?v=3M4MiobwycE' ]

again

Link Posted: 9/11/2010 12:30:50 AM EDT
[Last Edit: 9/11/2010 12:56:52 AM EDT by 357mag]
Link Posted: 9/11/2010 11:41:17 PM EDT
[Last Edit: 9/17/2010 7:04:24 PM EDT by Mojo_Jojo]
Link Posted: 9/14/2010 3:51:48 PM EDT
Google Chrome?
Link Posted: 9/14/2010 4:40:19 PM EDT
[Last Edit: 9/14/2010 4:47:03 PM EDT by Erickrn]
[flash width=' 425px' height=' 344px' src=‘http://www.youtube.com/watch?v=GOKsoORWZis’]

Not working for me
Link Posted: 9/15/2010 1:28:22 AM EDT
Link Posted: 9/15/2010 3:57:06 AM EDT
[Last Edit: 9/15/2010 4:04:27 AM EDT by jdb3]
Originally Posted By Erickrn:
[flash width=' 425px' height=' 344px' src=‘http://www.youtube.com/watch?v=GOKsoORWZis’]

Not working for me


You got it right but something is up with the URL. Not sure what's up with that one, I tried it also and some of the related vids won't work either. Try some different videos. Never had that problem before.

Link Posted: 9/16/2010 7:07:37 PM EDT
[Last Edit: 9/16/2010 7:14:33 PM EDT by Erickrn]
[flash width=' 425px' height=' 344px' src=‘http://www.youtube.com/watch?v=xYZnZvMx9PA']

Still not working for me.. Tried another video... Question, it must be added as a link or picture??

Link Posted: 9/16/2010 7:12:50 PM EDT
[Last Edit: 9/16/2010 7:13:14 PM EDT by Erickrn]
Link Posted: 9/16/2010 8:21:57 PM EDT
Originally Posted By Erickrn:
[flash width=' 425px' height=' 344px' src=‘http://www.youtube.com/watch?v=xYZnZvMx9PA']

Still not working for me.. Tried another video... Question, it must be added as a link or picture??



No, nothing special. Just type it in like you would a reply. No image or link stuff. The [ and ] bring it to life as a video.

Link Posted: 9/17/2010 3:36:24 PM EDT
[Last Edit: 9/17/2010 3:36:58 PM EDT by Erickrn]
Originally Posted By jdb3:
Originally Posted By Erickrn:
[flash width=' 425px' height=' 344px' src=‘http://www.youtube.com/watch?v=xYZnZvMx9PA']

Still not working for me.. Tried another video... Question, it must be added as a link or picture??



No, nothing special. Just type it in like you would a reply. No image or link stuff. The [ and ] bring it to life as a video.



[flash width=' 425px' height=' 344px' src=‘http://www.youtube.com/watch?v=xYZnZvMx9PA']

I must suck royally...
Link Posted: 9/23/2010 8:06:05 AM EDT
http://www.youtube.com/watch?v=kz6Kcz62onA
Link Posted: 9/23/2010 8:07:09 AM EDT
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="kz6Kcz62onA?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="kz6Kcz62onA?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
Link Posted: 9/24/2010 1:27:43 AM EDT
Link Posted: 9/28/2010 5:15:21 PM EDT
flash width=' 425px' height=' 344px' src='http://www.youtube.com/watch?v=_jNWPUFNA2U'
Link Posted: 9/28/2010 5:17:14 PM EDT
Link Posted: 9/28/2010 5:23:43 PM EDT
[Last Edit: 9/28/2010 5:27:21 PM EDT by Erik_O]
Link Posted: 10/6/2010 4:47:50 PM EDT
[Last Edit: 10/6/2010 4:49:43 PM EDT by Andrewphillipf]
Link Posted: 10/6/2010 9:30:59 PM EDT
[Last Edit: 10/6/2010 9:34:54 PM EDT by Qweevox]
I can't get this to work...followed the steps exactly as directed and....nothing
1. Copy Youtube URL (http://www.youtube.com/watch?v=ls_UQEt2ls0)
2. Open the f (flash button) and paste the URL
3. Leave everything else alone and hit OK
4. I have a red outlined box...but no f symbol in the middle
5. Hit submit....and NOTHING...wtf am I doing wrong here.

Link Posted: 10/6/2010 9:38:33 PM EDT

Originally Posted By fefu23:
http://www.ar15.com/lib/editor/img/trans.gif didnt work, what am i missing?
fallowed the steps, but before i submit, the video is just a white square with no F, and the video doesnt show in my post



ditto...how did this get fixed
Link Posted: 10/11/2010 11:42:10 PM EDT
[Last Edit: 10/11/2010 11:47:23 PM EDT by Tony-Ri]
Link Posted: 10/14/2010 8:17:34 AM EDT
[Last Edit: 10/14/2010 8:37:29 AM EDT by OlCrow]


Link Posted: 10/15/2010 12:46:00 AM EDT
Link Posted: 10/21/2010 4:05:46 PM EDT
[Last Edit: 10/21/2010 4:34:47 PM EDT by Brownie63]
sssssss

Link Posted: 10/21/2010 6:07:53 PM EDT
Page / 15
Top Top