Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login
Site Notices
9/22/2017 12:11:25 AM
Posted: 2/27/2002 11:24:22 AM EDT
[Last Edit: 2/27/2002 11:46:59 AM EDT by GoatBoy]
Link Posted: 2/27/2002 11:48:30 AM EDT
Link Posted: 2/27/2002 11:59:12 AM EDT
Feels faster but pings slower. Note IP (I'm getting two .141 and .181, both about the same). Sorry I couldn't be more help. Ping has started ... PING www.ar15.com (24.97.83.141): 56 data bytes 64 bytes from 24.97.83.141: icmp_seq=0 ttl=40 time=585.219 ms 64 bytes from 24.97.83.141: icmp_seq=1 ttl=40 time=556.405 ms 64 bytes from 24.97.83.141: icmp_seq=2 ttl=40 time=589.347 ms 64 bytes from 24.97.83.141: icmp_seq=3 ttl=40 time=574.378 ms 64 bytes from 24.97.83.141: icmp_seq=4 ttl=40 time=616.92 ms --- www.ar15.com ping statistics --- 5 packets transmitted, 5 packets received, 0% packet loss round-trip min/avg/max = 556.405/584.453/616.92 ms
Link Posted: 2/27/2002 11:59:19 AM EDT
The slowdown is quite noticable on my end. It took about 45 seconds for the GD to load....It went from fast to about midway between fast and the way it was.
Link Posted: 2/27/2002 12:01:55 PM EDT
Link Posted: 2/27/2002 12:03:46 PM EDT
Pinging www.ar15.com [24.97.83.141] with 32 bytes of data: Reply from 24.97.83.141: bytes=32 time=123ms TTL=37 Reply from 24.97.83.141: bytes=32 time=178ms TTL=37 Reply from 24.97.83.141: bytes=32 time=138ms TTL=37 Reply from 24.97.83.141: bytes=32 time=137ms TTL=37 The site is actually MUCH faster for me right now than it's been in two weeks--pages are loading pretty much instantly, and no network issues seen.
Link Posted: 2/27/2002 12:11:43 PM EDT
C:\>ping www.ar15.com -t Pinging www.ar15.com [24.97.83.181] with 32 bytes of data: Reply from 24.97.83.181: bytes=32 time=181ms TTL=41 Reply from 24.97.83.181: bytes=32 time=160ms TTL=41 Reply from 24.97.83.181: bytes=32 time=121ms TTL=41 Reply from 24.97.83.181: bytes=32 time=140ms TTL=41 Reply from 24.97.83.181: bytes=32 time=150ms TTL=41 Reply from 24.97.83.181: bytes=32 time=891ms TTL=41 Reply from 24.97.83.181: bytes=32 time=1082ms TTL=41 Reply from 24.97.83.181: bytes=32 time=440ms TTL=41 Reply from 24.97.83.181: bytes=32 time=1172ms TTL=41 Reply from 24.97.83.181: bytes=32 time=1071ms TTL=41 Request timed out. Reply from 24.97.83.181: bytes=32 time=330ms TTL=41 Reply from 24.97.83.181: bytes=32 time=281ms TTL=41 Reply from 24.97.83.181: bytes=32 time=761ms TTL=41 Still very useable... but not "snappy" Goatboy - Have you considered tweaking the MTU and TCP receive window registry settings of the servers? I am not sure if that would help, but often on a broadband type connection, this can help performance.
Link Posted: 2/27/2002 1:56:17 PM EDT
Link Posted: 2/27/2002 2:03:50 PM EDT
Goatboy on my end is way slow took over 80 sec to load main page and longer to load on GD when i clink on topic same 80 plus seconds to load gets to half way then starts same when i go to next page thought it was just heavy traffic so i havnt been around but tried today and still slow no problem on any other sites i go to loads up ok thought it was just my computer hope this helps Gary
Link Posted: 2/27/2002 2:18:09 PM EDT
The spped here is sloooooowwwww now. According to my pings it is 30% slower than yesterday.
Top Top