Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login
Posted: 4/22/2001 1:35:46 PM EST
Link Posted: 4/22/2001 7:18:09 PM EST
Pages are back to loading real slowly again.
Link Posted: 4/22/2001 10:07:34 PM EST
What ever has changed is not for the better. Everything is running slower again. Put it back the way it was
Link Posted: 4/23/2001 4:11:44 AM EST
Link Posted: 4/23/2001 5:42:53 AM EST
GB, Having same problem. Noticed it Sunday afternoon but thought it was my home computer system, 233mhz, 32ram, cable modem, but when I got to work on my 750P3, 128ram, T1 connection, was still extremely slow loading pages. Just means I will get less work done today!
Link Posted: 4/23/2001 10:10:22 AM EST
Ditto... Something zagged when it should have zigged. This is back to the bad ol' days of being slow and when everyone was whinning. Oops....[:(]
Link Posted: 4/24/2001 4:41:02 AM EST
Link Posted: 4/24/2001 4:57:57 AM EST
You must have turned the "gain" up somewhere. The forums are loading much faster today. Thanks!
Link Posted: 4/24/2001 5:11:36 AM EST
Link Posted: 4/24/2001 6:44:51 AM EST
It seems that mainly in the 'for sale'forums a number of messages and/or threads have vanished, for instance the thread about Thermold magazines, started by ronin45. Grts Hans
Link Posted: 4/24/2001 7:52:25 AM EST
I see now. It's obvious what happened. It just took a while for the CPL to flow into all the little nooks and cranies. [;)] Once again a hearty thanks for your time and effort guys!!!
Top Top