Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login
Posted: 10/16/2004 12:09:33 PM EST
Firewall disabled popup blocker disabled what else do I need to do to speed my connection up.

Its a cable and 3mbps but it took a minute just to load this since I have installed sp2.
Link Posted: 10/16/2004 12:13:51 PM EST
SP2 also has issues with zone alarm. Too many bugs yet for me to load it. My pc crashed for the first time 2 weeks ago, had to run recovery disc twice and shut off auto updates so I wouldn't get any SP2. I don't think it's time is right just yet. Try to see if you can uninstall it and see how it runs.
Link Posted: 10/16/2004 12:18:14 PM EST
[Last Edit: 10/16/2004 12:18:33 PM EST by Rhino48]
If you have a celeron, I've heard that SP2 may install a driver for the processor that isn't quite right. My contact said he rolled back the driver and it worked fine after that. Didn't get all the details, but maybe that's a path to pursue.
Link Posted: 10/16/2004 12:24:29 PM EST
[Last Edit: 10/16/2004 12:25:23 PM EST by cyanide]
It locked up my machine tighter than a frogs asshole, and that is waterproof.
Link Posted: 10/16/2004 12:25:31 PM EST
Do you have an AMD processor? I do, and SP2 was a drag on my system.
Link Posted: 10/16/2004 12:27:25 PM EST
Mine works fine with SP2 installed. I had to disable the Windows firewall, it slowed things down while running with Norton Internet Security Pro. Seems the 2 didn't like each other.
Link Posted: 10/16/2004 12:28:24 PM EST
Try forcing your NIC to 10/half and see if that fixes it.
Link Posted: 10/16/2004 12:42:47 PM EST
SP2 on my AMD xp 2400.

Runs like a champ.
Top Top