Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login
Posted: 10/2/2005 9:00:36 AM EDT
Anyone else have a problem with the
photo server not completing uploads .
I keep getting this message after it stalls
when hitting the add image button :

An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator.

Link Posted: 10/2/2005 6:59:45 PM EDT
Link Posted: 10/6/2005 6:07:55 PM EDT
I can't seem to get into the photo server at all.

any update?
Link Posted: 10/6/2005 6:26:13 PM EDT
[Last Edit: 10/6/2005 6:26:49 PM EDT by chrome1]

Originally Posted By jtw2:
I can't seem to get into the photo server at all.

any update?



It was working yesterday , but today I get :

Unable to open the Domains connection.

Make sure the SB_Domains connection string in the /Includes/i_OpenDomain.asp file has the current information to connect to the SB_Domains database.

[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][DBNETLIB]SQL Server does not exist or access denied.


Link Posted: 10/6/2005 7:26:23 PM EDT

Originally Posted By chrome1:

Originally Posted By jtw2:
I can't seem to get into the photo server at all.

any update?



It was working yesterday , but today I get :

Unable to open the Domains connection.

Make sure the SB_Domains connection string in the /Includes/i_OpenDomain.asp file has the current information to connect to the SB_Domains database.

[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][DBNETLIB]SQL Server does not exist or access denied.





you me same same
Link Posted: 10/6/2005 8:19:27 PM EDT
Link Posted: 10/7/2005 2:08:13 AM EDT
Whatever is being done....., it ain't workin.

Getting the same "domain" issue message still.

Mike
Link Posted: 10/7/2005 3:35:17 AM EDT
Link Posted: 10/7/2005 8:31:19 AM EDT
Top Top