Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login
Site Notices
Posted: 8/24/2004 8:32:58 AM EST
Anyone else having a problem with their's or is it just mine ? is there something I can do to get them working, all I'm getting is the red x's ???
Link Posted: 8/24/2004 8:37:12 AM EST

Originally Posted By M10KEN:
Anyone else having a problem with their's or is it just mine ? is there something I can do to get them working, all I'm getting is the red x's ???




Link Posted: 8/24/2004 8:43:16 AM EST
Are you talking about when you click the "Animations" button when trying to put a smiley in your post?

I see Xs too

- BUCC_Guy
Link Posted: 8/24/2004 8:45:46 AM EST
I can see them fine!



BigDozer66
Link Posted: 8/24/2004 8:51:28 AM EST
Yep , Thats it, only smilies I can use are at the bottom of the Post reply button


Originally Posted By BUCC_Guy:
Are you talking about when you click the "Animations" button when trying to put a smiley in your post?

I see Xs too

- BUCC_Guy

Link Posted: 8/24/2004 8:55:21 AM EST
Check out this link. Your not the only one who sees nothing but red x's.

Animations & Icon legend
Link Posted: 8/24/2004 8:56:45 AM EST
XXX

XX
X

XXXXX




Looks like they work to me!
Link Posted: 8/24/2004 9:43:10 AM EST
Link Posted: 8/24/2004 9:45:12 AM EST

Originally Posted By brasspile:
Same thing happens for smilies, I can be in the middle of the post and click a smilie and it puts it at the very end of the post I am typing.

Is it just me?



no i get the same thing w/ netscape 7.x i just figured that was the way it was meant to work?
Link Posted: 8/24/2004 9:51:55 AM EST
Link Posted: 8/24/2004 9:54:08 AM EST

Originally Posted By brasspile:

On the topic of the smilies and board code/editor:

I run firefox and if I highlight something then pick like "Size=4", it puts {size=4}{/size=4} at the very bottom of the edit area, ignoring what I have highlighted.

Same thing happens for smilies, I can be in the middle of the post and click a smilie and it puts it at the very end of the post I am typing.

Is it just me? I have most Firefox extensions disabled, mostly the ones that would interfere with highlighting and anything java/javascript... (I know just remember then and type the brackets.



It does that for me too. I'm using Safari on Mac OS 10.3. I haven't bothered trying a bunch of other browsers, though. And I'm also getting the red Xs on the icon and animation windows (but not in post or reply windows).

Another strange one: Sometimes, every forum but GD, the board code doesn't get processed. All the replies in every thread, the quotes, pictures, smileys, and colors show up as bracketed code like you type in the replies, instead of being processed into what they're supposed to look like.
Link Posted: 8/24/2004 9:54:44 AM EST
Link Posted: 8/24/2004 9:55:42 AM EST
Link Posted: 8/24/2004 10:08:49 AM EST
I had the same problem. I was using ZoneAlarm for a fire wall. I turned it off and everything started working.
Link Posted: 8/24/2004 10:16:44 AM EST
Top Top