Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login
Posted: 9/20/2004 2:01:06 PM EST

Hi all,

For some reason..I can't edit my profile?

Screenshot here..warning, it's a big image (!600x1200, 550+k large). I haven't gotten around to reinstalling photoshop yet to crop it down to size...but you can clearly see there's no "save profile" button, or anything. In fact, the horizontal button bar at the top (discussion forums, EE, information, tools & services)...maybe half those buttons don't work.

Is this a freaky thing with my account specifically, or is this system wide as a whole?

Thanks!
Link Posted: 9/20/2004 7:37:43 PM EST
You are missing the following:


--------------------------------------------------------------------------------

* Allow Emails: Allow users to send you emails through the site tool. Yes No

* Allow Instant Messages: Allow users to send you site based Instant Messages. Yes No

* Forum Font Size: Select font size you wish to use for viewing the forums. Default Large Extra Large

* Forum Date Filter: Select the date range for default forum listings. Display Topics With Activity In

The Past 24 Hours Display Topics With Activity In The Past 72 Hours Display Topics With Activity In The Past Week Display Topics With Activity In The Past 2 Weeks Display Topics With Activity In The Past Month


[ Save ]

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

From the looks of your screen shot it appears that your page hasn't completely loaded. Are you on dial up or braod band? What browser are you using? Do you have a firewall up? What kind? Are you having this problem with any other area of the site?




Link Posted: 9/21/2004 2:24:28 AM EST
DSL, Netscape. Nope, only area I'm having problems with.

It's only started recently..I'd guess around the time I renewed my membership.

I just tried it in internet exploder and it seems to work fine...looks like it's a netscape/mozilla-specific issue?
Link Posted: 9/21/2004 2:28:50 AM EST
OH!!!

I see why.

If you look in the bottom window...the signature. It apparently chopped off the HTML code that {:D} had been replaced with. This apparently weirded out netscape...so the end of my signature, in that editor, was the remaining code for the board. That's why it'd stop.

In internet exploder:


Originally Posted By Paul:
17 years ago I left duty in Japan with $35,000 in my E-6 pocket and came home looking to buy a used Porsche or get married .... 17 years of happy bliss with my beautiful wife and I'm still looking for a Porsche. <img src=/ima



In netscape:


Originally Posted By Paul:
17 years ago I left duty in Japan with $35,000 in my E-6 pocket and came home looking to buy a used Porsche or get married .... 17 years of happy bliss with my beautiful wife and I'm still looking for a Porsche. <img src=/ima</textarea>

</td>
</tr>

<tr>
<td> </td>
<td align="left"><hr size="1" width="520" color="black"></td>
</tr>


<tr>
<td class="textBody" align="right" valign="top">
<b>* Allow Emails:</b><br>
Allow users to send you emails through the site tool.
</td>
<td align="left" valign="top" class="textBody">
<input tabindex="11" class="input" type="radio" name="userPrefAllowEmail" value="1" checked> Yes
<input class="input" type="radio" name="userPrefAllowEmail" value="0" > No
</td>
</tr>

<tr>
<td class="textBody" align="right" valign="top">
<b>* Allow Instant Messages:</b><br>
Allow users to send you site based Instant Messages.
</td>
<td align="left" valign="top" class="textBody">
<input tabindex="12" class="input" type="radio" name="userPrefAllowIM" value="1" checked> Yes
<input class="input" type="radio" name="userPrefAllowIM" value="0" > No
</td>
</tr>

<tr>
<td class="textBody" align="right" valign="top">
<b>* Forum Font Size:</b><br>
Select font size you wish to use for viewing the forums.
</td>
<td align="left" valign="top">
<select tabindex="13" class="input" name="userPrefFontSize">
<option value="0" SELECTED>Default</option>
<option value="1" >Large</option>
<option value="2" >Extra Large</option>
</select>
</td>
</tr>

<tr>
<td class="textBody" align="right" valign="top">
<b>* Forum Date Filter:</b><br>
Select the date range for default forum listings.
</td>
<td align="left" valign="top">
<select tabindex="14" class="input" name="userPrefDateFilter">
<option value="1" >Display Topics With Activity In The Past 24 Hours</option>
<option value="3" >Display Topics With Activity In The Past 72 Hours</option>
<option value="7" >Display Topics With Activity In The Past Week</option>
<option value="14" >Display Topics With Activity In The Past 2 Weeks</option>
<option value="30" SELECTED>Display Topics With Activity In The Past Month</option>
</select>
</td>
</tr>


<tr>
<td colspan="2">
<input type="hidden" name="userAdminAllowTitle" value="1">
<input type="hidden" name="userAdminAllowAvatar" value="1">
<input type="hidden" name="userAdminAllowSignature" value="1">
</td>
</tr>



<tr>
<td class="textBody"> </td>
<td class="textBody" align="left">
<a tabindex="14" href="javascript:document.frm.submit();" class="button">Save</a><br>
</td>
</tr>
</table>
</form>
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>

<script>
document.forms[1].elements[1].focus();
</script>
</center>


<!-- CONTENT END -->
<img alt="" src="/images/pixels/clear.gif" alt="ak-47, ar-15, ar15, ak47, weaponforums, discussion forum spacer" width="60" height="4" border="0"><br>

<table width="100%" height="30" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
<tr>
<td valign="top" align="left" width="69"><img alt="" src="/images/layout/footerLeft.gif" border="0" WIDTH="69" HEIGHT="30"></td>
<td valign="top" align="left" background="/images/layout/footerBack.gif"><img alt="" src="/images/pixels/clear.gif" alt="ak-47, ar-15, ar15, ak47, weaponforums, discussion forum spacer" width="831" height="1" border="0"><br></td>
<td valign="top" align="left" width="69"><img alt="" src="/images/layout/footerRight.gif" border="0" WIDTH="69" HEIGHT="30"></td>
</tr>
</table>

<MAP NAME="menuBar_Map">
<AREA SHAPE="rect" ALT="AR15.Com, AK47.Net, WeaponForums.Com About Us" COORDS="479,0,599,19" HREF="/about/">
<AREA SHAPE="rect" ALT="AR15.Com, AK47.Net, WeaponForums.Com Member Tools" COORDS="359,0,478,19" HREF="/member/">
<AREA SHAPE="rect" ALT="AR15.Com, AK47.Net, WeaponForums.Com Information" COORDS="240,0,358,19" HREF="/content/">
<AREA SHAPE="rect" ALT="AR15.Com, AK47.Net, WeaponForums.Com For Sale Listings" COORDS="120,0,239,19" HREF="/forums/board.html?b=7">
<AREA SHAPE="rect" ALT="AR15.Com, AK47.Net, WeaponForums.Com Discussion Forums" COORDS="0,0,119,19" HREF="/forums/">
</map>

<center>
<a class="copyrightLink" href="/">Home</a>
<a class="copyrightLink" href="/content/page.html?id=1">Advertise</a>
<a class="copyrightLink" href="/content/page.html?id=2">Membership Donations</a>
<a class="copyrightLink" href="/forums/">Discussion Forums</a>
<a class="copyrightLink" href="/about/">About Us</a>
<br>
</center>

<img src="/images/pixels/clear.gif" alt="ak-47, ar-15, ar15, ak47, weaponforums, discussion forum spacer" width="60" height="4" border="0"><br>

<center><font class="copyright">Copyright © 1996-2004 :: AR15.Com LLC :: All Rights Reserved.</font></center>

<img src="/images/pixels/clear.gif" alt="ak-47, ar-15, ar15, ak47, weaponforums, discussion forum spacer" width="60" height="6" border="0"><br>

<center>
<!-- 100 Top Sites Code Start : Do not modify -->
<A HREF="http://www.hitsunlimited.com/cgi-bin/100topguns/100top.cgi?ID=176" target="_blank">
<img SRC="http://www.hitsunlimited.com/cgi-bin/100topguns/100top.cgi?IDimg=176" BORDER=0 height=28 width=98 alt="image linking to 100 Top Guns and Gear Sites"></a>
<!-- 100 Top Sites Code End -->
</center>

<script language="javascript1.2" src="/lib/menu/menu.js" type="text/javascript"></script>

</body>
</html>




I never actully read through the code...just noticed my sig was obnoxiously huge....guess that's why. Ok, netscape bug.
Top Top