Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login

Posted: 5/5/2004 4:23:35 PM EST
I got logged out and had a bear of a time getting back in.
Link Posted: 5/5/2004 4:27:54 PM EST
I thought i was banned because i couldnt get in
Link Posted: 5/5/2004 4:29:26 PM EST
We took a vote and you two lost ................ sorry
Link Posted: 5/5/2004 4:30:27 PM EST
Me too. Works now, obviously.
Link Posted: 5/5/2004 4:31:14 PM EST
I still can't get in
Link Posted: 5/5/2004 4:33:04 PM EST
I was having troubles but it seems to be okay now.
Link Posted: 5/5/2004 4:34:00 PM EST
[Last Edit: 5/5/2004 4:34:28 PM EST by gamesniper]
I went to reply to a topic and got kicked off. Took me about an hour to get back on.
Link Posted: 5/5/2004 4:35:32 PM EST
Link Posted: 5/5/2004 4:39:38 PM EST
I like pie.
Link Posted: 5/5/2004 4:40:58 PM EST
I got the enter site loop but got in ok at castle-hams.
Link Posted: 5/5/2004 5:38:00 PM EST
Glad to see I wasn't the only dipstick getting thrown out the back door.
Link Posted: 5/5/2004 5:43:05 PM EST
[Last Edit: 5/5/2004 5:51:44 PM EST by warlord]

Originally Posted By GoatBoy:
I'm trying to figure out WTF is going on with cookies...

As soon as I enable to autologin portion of code, the site goes haywire and either keeps people out of the site or gets them caught in a loop of autologin attempts!!!

I'm pissed beyond belief right now, but I am still trying to figure this out...


Take a deep breathe, calm down. The problem is that you've been working too hard on this stuff and everthing is starting to look the same. If you sit back and relax a bit, you will see the error in the code. Good luck. This is a kick-ass site.
Link Posted: 5/5/2004 5:44:03 PM EST
I had problems for about 20 minutes also.

Goat, why does it say "No web site is configured at this address." at the top of the page?
Link Posted: 5/5/2004 5:47:38 PM EST
Thanks Goatboy!
Link Posted: 5/5/2004 5:47:41 PM EST

I can log in using IE but not using Netscape 7.1

Hmmm...

Link Posted: 5/5/2004 5:52:49 PM EST

Originally Posted By The_Macallan:
I can log in using IE but not using Netscape 7.1

Hmmm...




Bill Gates says that this is a security enhancement, and make sure to watch for Microsoft's AR-2005!
Link Posted: 5/5/2004 5:55:04 PM EST
No problem logging on Opera, on two different machines. Works like a champ.
Link Posted: 5/5/2004 5:56:40 PM EST

Originally Posted By Lumpy196:
Goat, why does it say "No web site is configured at this address." at the top of the page?


I guess the ADS server is down.
Link Posted: 5/5/2004 5:58:13 PM EST
Everytime I look at that logo in the upper left corner now, I see a schlong. I hate that.
Top Top