Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login
Site Notices
1/25/2018 7:38:29 AM
Posted: 6/3/2002 9:04:26 AM EST
AR15.com takes about 5 minutes for me to load and i'm on 800/200 cable the handguns and industry forums don't load at all and get a "can not display page" error
Link Posted: 6/3/2002 9:09:50 AM EST
I'm on a cable modem in NY with the same results. Probably something related to a lack of maintenance during the BRC, don't sweat it, GB will get it back on par in no time.
Link Posted: 6/3/2002 9:15:24 AM EST
Its been running slow for me too, on my cable modem at home and my T1 here at work....
Link Posted: 6/3/2002 9:15:51 AM EST
Link Posted: 6/3/2002 12:35:53 PM EST
Having the same problem as well with my cable modem. Running very slow
Link Posted: 6/3/2002 2:12:44 PM EST
Dead slow here on my cable modem. Cox Communication's network in Connecticut.
Link Posted: 6/3/2002 2:16:51 PM EST
Link Posted: 6/3/2002 2:57:59 PM EST
Maaannnn. I haven't seen this place this slow in a long, long time. It took me 1min. 15sec. to get from the front page to the forum. Another minute and a half to get from the forum list to where I could view topics. And almost 2 minutes to get from topic title to read posts. Then 2 minutes + from reply until I could start typing. I guess my dial-up isn't too much slower than your guy's cable. But I'm outta' here as soon as I can and will check back tomorrow. I can already feel the withdrawls coming on. [:(]
Link Posted: 6/3/2002 8:27:54 PM EST
Link Posted: 6/3/2002 8:34:31 PM EST
Slow here in AZ!
Link Posted: 6/3/2002 8:45:54 PM EST
[Last Edit: 6/3/2002 8:47:49 PM EST by mercurus]
Probably caused by the FBI "monitoring public forums"... Bushmaster website has been down al afternoon too... hmmm... [thinking]
Link Posted: 6/3/2002 9:52:23 PM EST
It's faster if I goto ar15.com homepage and then click forums rather than clicking on ar15.com forums on my favorites
Top Top