Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login

Site Notices
Posted: 6/17/2009 6:11:31 PM EST
So... I have an eotech 552.A65...

I was changing batteries on it, and when I put in the new batteries (they work in everything else but the sight)... it will not turn on (yes they are put in correctly).

All the metal connectors look to be in good working order and the springs in the battery compartment are facing upwards and all of that jazz.

Any ideas? It's older than 2 years old, so their warranties would not apply.

Am I SOL? Or does anyone besides EoTech do repair work on them?

Thanks.
Link Posted: 6/17/2009 6:31:15 PM EST
silly question but have you checked your NV button

if not i have a better answer.

Trijicon /aimpoint
Link Posted: 6/17/2009 6:36:24 PM EST
Originally Posted By RSF:
silly question but have you checked your NV button

if not i have a better answer.

Trijicon /aimpoint


I did check... no dice :(

Yeah... but I got this a while ago for $50 (not a typo)... haha... and It's worked great until now.
Link Posted: 6/17/2009 6:45:17 PM EST
$50 Eo? I have seen a few bargains in my time but this is one for the record books.

Does it have a made in China sticker on the bottom? Not starting shit BTW...
Link Posted: 6/17/2009 6:47:08 PM EST
Originally Posted By m_lucky_99:
$50 Eo? I have seen a few bargains in my time but this is one for the record books.

Does it have a made in China sticker on the bottom? Not starting shit BTW...


Naw... It's legit. It was one a cop buddy was sold to him by his dept for $50, and he didn't want to sell it for more than he put into it.
Link Posted: 6/17/2009 7:19:49 PM EST
Try cleaning the contacts.
Link Posted: 6/17/2009 7:21:41 PM EST
Originally Posted By Bubba12gauge:
Try cleaning the contacts.


what would you recommend? Just a dry cloth and wipe?
Link Posted: 6/17/2009 8:00:28 PM EST
just try a dry cloth and if that doesn't work maybe lemon juice or isopropyl alcohol or distilled water in a small quantity
Link Posted: 6/18/2009 2:50:49 AM EST
Originally Posted By Wopasaurus:
Originally Posted By Bubba12gauge:
Try cleaning the contacts.


what would you recommend? Just a dry cloth and wipe?


Pencil eraser works well.
Tomac

Link Posted: 6/18/2009 5:10:00 AM EST
At the price you paid, even if Eotech charged you to repair it, it would be worth it. If all else fails send it in for a service
Link Posted: 6/18/2009 5:13:49 AM EST
Originally Posted By madecov:
At the price you paid, even if Eotech charged you to repair it, it would be worth it. If all else fails send it in for a service


So I emailed EoTech customer service... and I talked to him about the problem.. He thinks that it's the battery cap has a bad connector.

So he's sending me a new Battery Cap (Free of charge) to see if that fixes the problem. If not I'll just send it into EoTech for a $58 fix job...

So even if I have to send it in (worst case scenario).. I've only sank $120 into it, so I really can't complain either way

Thanks for all your help you guys, I'll let you know if it was the cap or not.
Link Posted: 6/18/2009 5:26:15 AM EST
No, I don't think you can complain with that. Let us know what happens with the new cap.
Top Top