Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login

Log In

A valid email is required.
Password is required.
Site Notices
3/20/2017 5:03:23 PM
Posted: 10/30/2001 10:36:13 AM EDT
[Last Edit: 10/30/2001 10:30:31 AM EDT by fattym4]
[url]www.ar15.com/forums/topic.html?id=64996&page=2#bottom[/url] check it out, i know i typed it, because i can see it in my "edit reply" feature! so i edit and submit, and the lines are still missing! (i'm at the bottom of page two)
Link Posted: 10/30/2001 11:22:56 AM EDT
Link Posted: 10/30/2001 11:51:35 AM EDT
that must be the glitch! you are not seeing what i'm seeing. the whole line inside parntheses is missing, except for the first three words, but i can see the whole post in the edit. my second post below the first shows the missing text. no biggy, i'll log in from home and see if it's still missing, but it definately is from here. thanx.
Link Posted: 10/30/2001 4:06:38 PM EDT
Link Posted: 11/1/2001 10:50:45 AM EDT
dude! this is so wierd! i went home, and through another internet provider, i see everything fine. but here at work, two days later, the missing lines are still missing...now, you know as well as i do that my fully-encapsulating-tin-foil suit doesn't leak, so what gives? could it be some "managemental tampering"? i know nothing about computers! [>(] anyway, thank you, i'll try to rant from home more often...
Link Posted: 11/1/2001 12:08:47 PM EDT
FattyM4 - you probably need to "refresh" your screen...your computer at work is probably not setup to automatically look for an updated page...and pulls the old page from its memory. Hit refresh....
Top Top