Warning

 

Close

Confirm Action

Are you sure you wish to do this?

Confirm Cancel
Member Login

Log In

A valid email is required.
Password is required.
Posted: 10/24/2001 2:47:14 AM EST
This board has gotten really slow for me. The time from clicking to do anything until the next screen is fully loaded (click to click time/ hang time) is averaging 20 to 25 seconds. What is the cure? I am using a cable modem with 1.1 download speed timed. Equipment: Pentium 133 with 64 Mb. ram System: Win98
Link Posted: 10/24/2001 5:48:29 AM EST
Link Posted: 11/2/2001 3:21:14 AM EST
Slow screen changes each time I visit. Last night at 10pm it was a 30 second hang time. Ugh! I was trying to read a 9 page thread, and quickly calculated that I would be spending 4+ minutes just waiting for screen changes. This morning at 8am we are back to "Just" a 25 second hang time. [:(]
Link Posted: 11/2/2001 3:44:03 AM EST
It must have something to do with what backbone you are on. I was on last night, and it was normal speed. However, when I log on from work... it is PAINFULLY slow. You click, the screen goes black, then you wait.... maybe 15-20 seconds. I load a lot of pages at once, and read one while the others load, using "open in new window" Seems to me to be network related. Hey GB... i sent you a friendly email a while back, but never got a response. Also, I singed up as a member on 10/23... paypal... and haven't gotten anything yet. Am I on some "bad" list? [peep]
Link Posted: 11/2/2001 5:33:49 AM EST
Link Posted: 11/2/2001 5:36:24 AM EST
Link Posted: 11/2/2001 5:36:33 AM EST
[Last Edit: 11/2/2001 5:32:15 AM EST by redray]
i say get a faster processor and more memory. also, defrag your pc once, twice a week, and erase all unecessary crap (temp files, history files, unused programs, that damned AOL crap that seems to come with every pc, dumb-ass screensavers, i could go on and on...but i wont). did i mention getting a faster processor?
Link Posted: 11/2/2001 5:39:33 AM EST
yes i guess i did.
Link Posted: 11/2/2001 10:12:15 AM EST
Link Posted: 11/3/2001 2:54:57 PM EST
WHAT HAPPENED? I'm now getting close to "normal" expected hang times (2 seconds or so). The only change I made yesterday was to turn off the dynamic menu option. That gave me a very little speed increase, but nothing to write home about. Well, in any event, I'm happy now. [:)] PS: I've maxed out this machine with 74 Mb. of RAM. As soon as I get a spare $800, I'll make an upgrade. But, without a paying job that is going to take awhile.
Link Posted: 11/3/2001 4:31:42 PM EST
Top Top